Thuis

Nantong UnivFitness Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Pvc-yogamat voor verkoop
Van goede kwaliteit Pvc-yogamat voor verkoop
Klantenoverzichten
„Bij GoodLife-Geschiktheidsclubs, één van onze kern is de waarden „Vertrouwen“. Wanneer het helpen om eender wie van onze meer dan 250 clubs te dienen, Dotmar-is Inc. van het Geschiktheidsmateriaal zowel professioneel als betrouwbaar in hun benadering gebleken te zijn. Ik vertrouw op hen zonder aarzeling.“ Shawn MacKinnon, Ondervoorzitter Operations, GoodLife-Geschiktheidsclubs

—— Shawn MacKinnon, Ondeugd Presiden

„Ik ben afhankelijk van Dotmar-Geschiktheid voor bijna 17 jaar bij onze talrijke plaatsen geweest en zij hebben nooit me neer gelaten. Het feit dat zij werkelijk om hun materiaal en dienst geven maakt mijn baan een gemakkelijker.“ Mark Johnson, de Manager van het Materiaalprogramma, YMCA van Groter Toronto

—— Mark Johnson

„Toen ik mijn eerste Krachtcentralegymnastiek in Mississauga bijna 20 jaar geleden opende, besliste ik bij het kopen van mijn materiaal door Dotmar-Geschiktheid. Ik heb nooit dat besluit betreurd. Daarom toen ik mijn tweede plaats opende en onlangs mijn originele plaats retroactief aanpaste, keerde ik natuurlijk elke keer naar hen terug. Mijn leden houden van het materiaal。

—— Jim Ward, Eigenaar

„Ik werkte met Jamie in Dotmar door het volledige planningsproces en het uitrusten van mijn nieuwe geschiktheid en pompoenclub. Hij was van begin tot einde een grote hulp.“ Donna Courtemanche, Eigenaar, Markeringsgeschiktheid en Pompoen.

—— Donna Courtemanche, Eigenaar

Het „golf & Country Club van Riverstone, in Brampton wordt gevestigd, openden in 2009 die. Toen het zoeken van naar een gekwalificeerde Geschiktheidshandelaar aan opstelling onze geschiktheidsfaciliteit wilden wij iemand wie een kant en klare oplossing voor ons kon verstrekken. Dotmar was een perfecte pasvorm, zijn zij goed geïnformeerd, georganiseerd en professioneel. Bij het openen van dag keek onze gymnastiek fantastisch van de mat.

—— Grover Braund, Algemene Manager

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  GIETIJZERproductielijn

   

  Nantong UnivFitness Co., Ltd.

  Deze workshop produceerde hoofdzakelijk gewichtheffenproducten. Zoals domoren, kettlebells, barbells, diverse gewichtsplaten, bar, enz. Onze productiecapaciteit zou 5000 ton kunnen zijn.  

   

  DE PRODUCTIELIJN VAN DE YOGAmat

   

  Nantong UnivFitness Co., Ltd.

  De productielijn van de yogamat werd gebruikt voor pvc-yogamat, de yogamat van EVA, TPE-yogamat, Verschillend de yogamat gebruikt verschillend materiaal van enz. terwijl het verschillend technisch schuim is.

   

  ANDERE PLASTIC PRODUCTIELIJN

   

  Nantong UnivFitness Co., Ltd.

  Assembleer en de verpakking is ook een zeer belangrijk proces tijdens onze productie. Het beïnvloedt direct uw levertijd en verpakkingsapperence. Gewoonlijk zullen deze werken enkel een paar dagen vóór verzending worden geëindigd.

 • OEM / ODM

  Als betrouwbare leverancier, heeft UnivFitness heel wat OEM klanten. Met hun gemachtigd embleem, hopen wij productie op.

   

  Nantong UnivFitness Co., Ltd.Nantong UnivFitness Co., Ltd.Nantong UnivFitness Co., Ltd.Nantong UnivFitness Co., Ltd.Nantong UnivFitness Co., Ltd.Nantong UnivFitness Co., Ltd.Nantong UnivFitness Co., Ltd.Nantong UnivFitness Co., Ltd.Nantong UnivFitness Co., Ltd.

 • R & D

  Het op de markt brengende en Kopende werk samen om iets nieuw te vinden en onze klant de recentste geschiktheidsproducten te tonen

   

  Nantong UnivFitness Co., Ltd.

Contactgegevens
Nantong UnivFitness Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. UnivFitness

Tel.: 86-171-848-62478

Fax: 86-400-8266163-04231

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)